El president de la Federació Valenciana de Futbol diu que s’acabaran les lligues

Sí o sí, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana té el propòsit d’acabar les lligues que organitza, entre elles les amateurs, la de Primera Regional on juguen els dos equips d’Ontinyent, tant l’Ontinyent 1931 C.F. com el Deportivo Ontinyent. Així ho ha manifestat en una entrevista que demà ofereix El Periòdic d’Ontinyent el president de la Federació, Salvador Gomar, on també valora l’esforç que ha realitzat la gent d’Ontinyent per recuperar i mantindre la flama després de la desaparició de l’Ontinyent C.F.

Salvador Gomar ha avançat que la Federació Valenciana ja tenia prevista la possibilitat d’una aturada en la competició tal i com s’ha produït i que per això es van establir finestres en un calendari que, previsiblement ara, es perllongarà fins al mes de juny.

El president, amb arrels familiars a la Vall d’Albaida, ha manifestat la seua simpatia per tota la feina que ha fet “la gent que s’estima el futbol” començant des del més baix de tot, a la Segona Regional, i ha oferit el seu suport “per a tot el que em demanen” per tal de consolidar la iniciativa que s’ha posat en marxa.