El president de Les Corts i dos consellers, entre les autoritats de l’Entrada

El president de Les Corts, Enric Morera; el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler i Marco, i el conseller d’Economia, Rafael Climent, acompanyaran aquest divendres a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en la Tribuna d’Autoritats per a veure l’Entrada de Moros i Cristians de la ciutat.

Nombrosos representants del món polític, empresarial i social, segons informen des del consistori, han confirmat també la seua presència en l’acte més multitudinari de la ‘Setmana Gran’ de les festes com ara la directora general d’Eficiència Energètica i Règim Econòmic, Carmelina Pla; la vicepresidenta segona de la Diputació de València, Rebeca Torró; el diputat de Carreteres, Pablo Seguí o els diputats a Les Corts José Muñoz i Vicente Betoret.

També han confirmat la seua assistència 19 alcaldes de diversos municipis de les províncies de València i Alacant així com un ampla representació del món empresarial, universitari i social.

Altres actes també comptaran amb presència d’autoritats que s’han interessat per les festes, com ara la secretària Autonòmica de Model Econòmic i Financiació, Mª José Mira, que assistirà a l’Entrada de Bandes.