El primer outlet d’hivern de Comerç In arranca amb una “exitosa” resposta del públic

L’associació de comerços i serveis Comerç In inaugurava aquest dijous el primer Outlet d’Hivern al Centre Comercial El Teler d’Ontinyent. Una iniciativa que està sent tot un èxit en els seus primers dies d’obertura al públic i que estarà disponible aquest cap de setmana (5 i 6 febrer) i el pròxim (11 i 12 ). “La tenda estava a arrebossar de gent hi havia veïns esperant a la porta abans que obrirem”, explica la gerent de l’entitat, Marisa Nàcher.

Aquesta nova acció fruit de les sinergies entre el comerç local i la gerència El Teler, permetrà a les botigues associades disposar d’un espai complementari per “reactivar la compra de productes en el remat final de la temporada d’hivern”, comenta Marisa. Es tracta de la primera acció de Comerç In pel que fa a l’any 2022 que s’emmarca dins del conveni de col·laboració amb el Centre Comercial, l’última d’elles va ser la tenda multioferta durant la campanya de Nadal. “Qualsevol iniciativa dels comerços i serveis associats és benvinguda, nosaltres estudiem la proposta i la seua viabilitat i si cap dins de les possibilitats la tirem avant”, remarca Marisa. És per això que en futur podrem veure en aquest local una proposta totalment distinta.

L’espai que s’integra en la primera planta de l’edifici compta amb la participació de deu tendes associades que ofereixen articles de moda, llenceria i habitatge amb descomptes del 50%, 60% i 70%. Els productes s’han dividit al mateix temps en dues àrees. Per una part, la zona de moda on es poden trobar peces de roba infantil (peques, Burbujas de papel i Mayoral), roba més adulta (Canaco, Índigo i Nitra), així com llenceria i merceria (Susi Lencería i La Tenda de Sali). I, d’altra banda, tèxtil llar i accessoris de decoració per a l’habitatge amb les botigues de BeConcept i Naf Naf. “Desde Comerç in treballem per a facilitar a tots els associats noves possibilitats de venda per tal de posicionar els productes i serveis locals”, conclou Nàcher.