El Real Zaragoza podria jugar la Copa del Rei al Clariano d’Ontinyent

El sorteig de la primera ronda de la Copa del Rei de futbol ha deparat un interessant Atzeneta-Real Zaragoza. Els de la Vall d’Albaida s’enfronten front a un històric del futbol espanyol. Els aragonessos, que han militat 58 temporades en Primera Divisió, actualment ho fan a la Segona. A més han guanyat el torneig de la Copa fins a sis vegades (1964, 1966, 1986, 1994, 2001 i 2004).

En els bombos no entraven encara Real Madrid, Barça, Atlético de Madrid i Osasuna, però n’hi ha emparellaments destacats com el que enfrontarà el Buñol i la Real Sociedad o el UD Logroñés contra el València.

L’Atzeneta, actualment líder del grup VI de la Tercera Divisió juntament amb l’Ontinyent, ha de disputar l’eliminatòria a partit únic com a local. En principi el partit està assenyalat en dates entre el 31 d’octubre i el 2 de novembre al camp El Regit de la localitat veïna, però s’està negociant la possibilitat de traslladar l’encontre a l’estadi municipal El Clariano. Així es podria ampliar l’aforament i la previsible taquilla per a l’equip de l’Atzeneta. De moment n’hi ha converses en marxa i podrien fructificar en els próxims dies. Les bones relacions entre les dos directives poden donar pas a una festa del futbol comarcal la pròxima setmana.