El restaurant Sents manté l’estrella Michelin per a Ontinyent

Ha estat un any complicat. Està sent, encara, un temps difícil per a l’hosteleria. I bona prova és el retard en la concessió de les estrelles Michelin que ha apurat quasi l’acabament de l’any. Però, amb tot, el restaurant Sents d’Ontinyent manté la seua estrella i és l’únic de la comarca que pot ostentar aquesta distinció.

Ho fa per cinqué any consecutiu. Així ho va decidir anit el jurat que va fer públiques les estrelles en una gala virtual. Fins a 234 restaurants han aconseguit i mantingut la seua estrella Michelin, entre ells Sents. A més, en la gala d’anit es van donar a conèixer 21 noves distincions per a altres tants restaurants i només tres establiments aconsegueixen la seua segona estrella.

A la nostra rodalia només el restaurant L’Escaleta de Cocentaina té un major reconeixement, amb dos estrelles. Altres restaurants, amb una estrella, es troben a Daimús (Casa Manolo), Ondara (Casa Pepa), Dénia (Quique Dacosta amb tres estrelles) i Xàbia on curiosament trobem fins a tres establiments guardonats (Tula, El Rodat i BonAmb, aquest últim amb dos estrelles).

Per a Sents també ha estat un any complex, amb tancament inclòs, però al mateix temps productiu. Recentment els germans Prieto han presentat la primera cervessa sense gluten, Sanxi.