El somni de Pau s’ha convertit en viral

Pau Segura ha complit un dels seus somnis: conéixer en persona a un dels seus ídols, el capità del Levante UD, José Luis Morales. I no sols això, sinó que a més a més, el jugador de futbol ha volgut tindre un bonic gest amb aquest xiquet cec ontinyentí que s’ha fet viral.

Tot va començar aquest estiu, en un entrenament del Levante UD en el qual Pau, el seu pare i el seu cosí van tindre l’oportunitat de conéixer a Morales i a alguns altres jugadors de l’equip granota. En aquest encontre, en el qual Pau i Morales van tindre l’oportunitat de conversar, el capità li va prometre a Pau que en el primer partit de la temporada li dedicaria el seu primer gol i li regalaria la seua camiseta. Però per a això, Pau havia d’avisar-li a Morales que estava en el camp amb una pancarta.

Dissabte passat, en el camp del Levante, Pau i el seu pare, acompanyats de familiars i amics d’Ontinyent, van penjar un cartell on avisaven a Morales de la seua presència. El primer gol del capità contra el Valladolid va estar dedicat a Pau i en finalitzar l’encontre, el jugador va buscar al xiquet i es va dirigir a ell per a regalar-li la camiseta amb la qual havia jugat els 90 minuts. El vídeo d’aquest moment s’han convertit en viral, tant pel gest de solidaritat de Morales com per la il·lusió que mostra Pau davant un dels seus ídols.

Aquesta setmana, Pau visitarà les instal·lacions del Levante UD i coneixerà més a fons als diferents jugadors que conformen la plantilla granota.

Una experiència irrepetible per a aquest xiquet ontinyentí i la seua família, que està pegant la volta al món.