El Sorteig d’Or de Creu Roja Ontinyent es distribueix en 76 comerços de la ciutat

Creu Roja posa en marxa cada any el Sorteig d’Or en tota Espanya. Des del 25 d’abril estan a la venda els bitllets que reparteixen 7 milions d’euros en premis. A Ontinyent a més Creu Roja compta amb la col·laboració de 76 comerços associats tant de Comerç IN com de SOC i de l’associació d’hostalers AVHAL. És el primer any, però s’intentarà afermar aquesta aliança perquè en anys esdevenidors se sumen més establiments com a punts de distribució voluntària de la campanya.
El 20 de juliol a Màlaga se celebrarà el Sorteig, que es podrà seguir a través de la xarxa social Facebook de Creu Roja a Ontinyent i els principals canals oficials de Creu Roja. El Sorteig d’Or de Creu Roja suposa una de les majors fonts de finançament de l’Assemblea Local d’Ontinyent, que abasta també Albaida, Aielo, Fontanars i Bocairent, al costat de les quotes dels socis i sòcies, i les subvencions que es reben per part d’organismes públics.
Aquest sorteig té la particularitat que els bitllets que es distribueixen a Ontinyent constitueixen un important impuls econòmic per a desenvolupar els projectes que duu a terme Creu Roja a la ciutat. D’aquesta manera, el Sorteig d’Or permet a Creu Roja ampliar l’atenció a persones vulnerables, impartir més tallers, incloure a més xiquets i xiquetes en el projecte de promoció de l’èxit escolar, entre altres actuacions.
Des de l’assemblea s’anima a la ciutadania a acudir als comerços locals per a adquirir els bitllets, que tenen el cost de 5 €, i estaran fins a final de juny a la venda.
Sobre Creu Roja representa el moviment més gran humanitari, ciutadà i independent del món. Fa cent cinquanta-vuit anys que col·labora amb entitats públiques i privades perquè la humanitat i la dignitat arribe a totes les persones en qualsevol lloc i en tot moment i circumstàncies.
A Espanya, Creu Roja compta amb més de 256.000 persones voluntàries i més de 1.250 punts d’atenció en tot el territori, que permeten atendre anualment a quasi 5 milions de persones en tot el país.
Creu Roja Espanyola pertany al Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja present en 192 països. Actuant sempre sota les seus set Principis Fonamentals: Humanitat, Imparcialitat, Neutralitat, Independència, Caràcter Voluntari, Unitat i Universalitat.