El terreny i els edificis industrials de Colortex ixen a subhasta

Anuncien la subhasta dels terrenys i edificis de Colortex. Segons ha comunicat eactivos.com, després de l’obertura de la fase de liquidació per part del Jutjat del Mercantil número 2 de València, el 14 de març de 2013, l’Administració Concursal designada ha decidit confiar en aquesta plataforma per a la subhasta de tot el complex industrial d’aquesta empresa, amb un valor d’11,5 milions d’euros, i que se situa en el polígon industrial El Pla d’Ontinyent.

La duració de la subhasta serà de 60 dies i la principal novetat d’aquesta és que està dividida en cinc lots en els quals serà obligatori registrar una oferta: el primer conté dos edificis industrials (nau B i nau L), un d’ells amb prop de 73.000 m² distribuïts entre magatzems i oficines i l’altre, totalment diàfan i amb 1.952 m². Tots dos compten amb una valoració que supera el milió d’euros.

En el segon lot se subhasta el complex industrial compost per diverses naus (nau F, G i J) entre les quals sumen més de 50.000 m² i que té un valor de més de 10 milions d’euros.

En el tercer lot se subhasta una parcel·la de sòl de més de 1.800 m² amb un preu de 40.647 euros i en el quart, estan disponibles dos terrenys solars de tipologia industrial i viàries i, finalment, se subhasten quatre parcel·les d’ús industrial que sumen més de 6.000 m².