El Triatló Ontinyent amb els duatlons de Mascarell i Carlet

Aquest cap de setmana s’ha disputat el III Duatló de Mascarell, el qual ha sigut una competició puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular que organitza la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, i el X Duatló Escolar de Carlet.

La segona prova del calendari de la Lliga de Clubs es va desenvolupar durant el matí del dissabte 3 de febrer en la província de Castelló (Mascarell). Aquest duatló es va disputar per equips en format contrarellotge i en distància sprint, de manera que tots els components havien de completar junts un primer segment de 5.000 metres de carrera a peu, 19,5 quilòmetres de ciclisme i, finalment, 2.700 metres de carrera a peu.

El Club Triatló Ontinyent va estar representat per tres equips, dos masculins i un femení, formats per: Pau Tortosa, Enrique Torras, Ramón Pla i Antonio Tortosa; Pau Minguet, Sergio Revert, Fernando Silvestre, Vicente Tolsá, Borja Revert i Quique Campos; Celia Bolinches, Ana Tolsá, Joana de Llago, Ana María Candrea i Neus Baldó. Les xiques van aconseguir la 7a posició i els xics van ser els 15 classificats, ambdós en Primera Divisió.

Pel que fa al duatló celebrat en la ciutat valenciana de Carlet, aquest va tindre lloc el diumenge 4 de febrer. 40 xiquetes i xiquets van competir en les categories cadet, aleví, infantil, benjamí i multiesport. La prova formava part dels jocs Esportius de la Comunitat Valenciana i va ser puntuable per a la fase provincial.