Els alcaldables recercaran vots al debat de El Periòdic d’Ontinyent

Els sis candidats a l’alcaldia d’Ontinyent es mesuraran les forces en El Debat, una iniciativa organitzada per El Periòdic d’Ontinyent i que tindrà lloc el pròxim dijous 16 de maig.

Aquesta cita serà aprofitada pels partits per a continuar atraent votants i es podrà seguir en directe a través de la pàgina de Facebook d’aquest mitjà. El Debat tindrà lloc a l’Hotel Kazar de la ciutat i començarà a les 22 hores, amb una duració aproximada d’una hora.

Jorge Rodríguez, Mercedes Pastor, Nicolau Calabuig, Juan Revert, Sílvia Arques i Margarita Llaudes protagonitzaran un encontre en el qual defensaran les seues propostes i tractaran de convéncer a la ciutadania davant la cita amb les urnes del pròxim 26 de maig.

En aquest debat volem que els lectors tinguen un paper actiu pel qual, tots aquells que ho desitgen poden enviar mitjançant un missatge privat al Facebook de El Periòdic d’Ontinyent, una pregunta dirigida a un dels sis candidats a l’alcaldia. Les preguntes rebudes seran traslladades, en la mesura del possible, als candidats durant El Debat.