Els atractius d’Ontinyent s’exposen a FITUR fins al diumenge

El major esdeveniment relacionat amb el sector turístic que se celebra a Espanya, la Fira Internacional de Turisme (FITUR) exposarà fins al diumenge tots els atractius amb els quals compta la ciutat d’Ontinyent.

La capital de la Vall d’Albaida s’exhibeix dins de l’estand de la Diputació de València, dedicat al turisme d’interior i els visitants poden trobar els atractius turístics de la ciutat com són la cultura, els paisatges, la indústria, la gastronomia o la història. El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que “l’abast potencial de FITUR és molt gran, milers de persones ens visitaran i volem oferir tots els nostres atractius com a ciutat per a atraure un turisme de qualitat que tinga un impacte positiu en l’economia local”.

A més, si els dos últims anys fins a les instal·lacions d’IFEMA de Madrid s’han traslladat elements representatius de la nostra ciutat com les festes de Moros i Cristians o el Cant dels Angelets, enguany seran els cabets els qui oferisquen a FITUR la seua riquesa.

Està previst que els cabets, acompanyats per dolçaines i tabals, viatgen fins a Madrid el dissabte pròxim per a exhibir el seu ball. A més, el mateix dia, està previst que s’oferisquen demostracions gastronòmiques de plats típics de la nostra ciutat.

FITUR ha iniciat hui la seua edició del 2019 enmig de la vaga convocada pel sector del taxi a la capital espanyola. Tot i els entrebancs que això suposa per als milers de visitants que es desplacen fins a IFEMA, la fira del turisme ha començat sense incidents destacables.