Els ciclistes ontinyentins conquisten la Berrea Bike Race

Els ciclistes ontinyentins han sigut protagonistes de la Berrea Bike Race, una prova esportiva que tenia lloc del 21 al 23 de juny a la Sierra de Albarracín. Així, el jove Aitor Gandia era subcampió en la modalitat Berrea Bike Race Two Days, mentre que Manel Morales i Abel Montero eren guanyadors en la modalitat per parelles.

Pel que respecta a Gandia, l’ontinyentí explica que aquesta és per a ell “la carrera més bonica per etapes”, ja que té lloc en un “entorn privilegiat” en mig de la natura. Per motius laborals, Aitor disputava la prova de dos dies: dissabte i diumenge. En la primera etapa, el ciclista recorria, en 4 hores i 9 minuts, els 79 km i 2000 m de desnivell positiu.

Tal com explica el mateix Aitor “el diumenge m’ho jugava tot”. Aquesta etapa constava de 50 km i 1700 m de desnivell positiu. L’ontinyentí va liderar l’etapa fins al kilòmetre 40, quan patia una avaria a la bicicleta. Afortunadament, va tindre una ràpida solució, aconseguint completar l’etapa en 2 hores i 59 minuts i obtenint la segona posició.

“Vull donar l’enhorabona a l’organització de la Berrea Bike Race i als voluntaris de Teruel Indómito pel gran treball que hi ha darrere d’aquesta prova”, declara Gandia. A més a més, també ha volgut felicitar “a la gent d’Ontinyent que també va participar; en especial a Manel i Abel, que van quedar els primers en la modalitat per parelles”.