Els cònsols de Polònia i Guatemala visiten Ontinyent amb el Campus BasketLife

El Col·legi La Concepción d’Ontinyent està acollint la tercera edició del Campus BasketLife. Des del 30 de juny fins al pròxim 7 de juliol, un total de 57 joves de 8 a 17 anys, de diferents nacionalitats, estan participant d’aquesta cita esportiva que es consolida en la capital de la Vall d’Albaida i que aquest dimarts rebia la visita dels cònsols de Polònia i Guatemala.

El Campus BasketLife s’està convertint en un referent dins de la formació en el món del bàsquet i, de la mateixa manera que va ocórrer en edicions anteriors, reuneix joves jugadores i jugadors de diferents nacionalitats. Així, en aquesta ocasió participen en aquesta experiència joves procedents de Polònia, Guatemala, Madrid, Barcelona, Ontinyent, l’Olleria, Bocairent, Muro d’Alcoi i Cocentaina.

El cònsol de Polònia, Ramón Sentís Durán, i el cònsol de Guatemala, Ernesto Bonet Peiró, es traslladaven aquest dimarts fins a Ontinyent per a visitar el Campus BasketLife, conéixer les instal·lacions del Col·legi La Concepción i compartir les experiències que els joves polonesos i guatemalencs estan vivint aquests dies.

El director del Campus BasketLife, Marcos Del Olmo, ha agraït la visita de Sentís i Bonet, així com el suport a aquest projecte, que compta també amb la participació de Saúl Blanco, director esportiu de l’Ontinyent Club de Bàsquet. Del Olmo ha destacat l’enriquidor que és “comptar amb joves jugadors de diferents punts del món, per als quals l’idioma no suposa una barrera, ja que es comuniquen a través de la seua passió pel bàsquet i les ganes d’aprendre i gaudir”.

La visita ha comptat també amb la presència dels directius de l’Ontinyent CB, Elu Mosso i Pepe Salcedo i els regidors de l’Ajuntament d’Ontinyent, Ferran Gandia i Àlex Borrell, els qui han entregat als cònsols un llibre sobre la ciutat.