Els dos equips Eset Ontinet s’imposen en els partits del cap de setmana

El cap de setmana de l’Ontinyent Club de Bàsquet ha estat marcat per dues qüestions: els triomfs dels dos equips Eset Ontinet i el fort temporal de vent que va causar l’ajornament o el trasllat de molts dels encontres de l’escola del club.

L’Eset Ontinet masculí reprenia la competició després d’una jornada de descans. Els de Saúl Blanco van viatjar a Alacant per disputar l’encontre a casa del SCD Carolinas. Un partit que començava molt bé per als ontinyentins, però que es complicava en l’últim quart i es decidia en els últims segons amb quatre tirs lliures anotats per part de Muorwell i Leo López, que deixaven un marcador de 67-70 i suposava la tercera victòria de lliga per a l’Eset Ontinet.

El pròxim diumenge, 12 de novembre, l’Ontinyent CB tornarà a jugar a casa. Serà el diumenge, a les 19.00 hores, quan rebrà al CBI Elche en el pavelló Fernando Rubio. Un rival directe, ja que tots dos equips tenen tres victòries i dues derrotes.

Pel que fa a l’Eset Ontinet femení, l’equip disputava la quarta jornada de la temporada en el Fernando Rubio. Un encontre que el conjunt de Toni Valero afrontava amb diverses baixes i en el qual els costava arrancar. Malgrat això, l’Eset aconseguia controlar el duel i les bones decisions en els últims minuts permetien que la victòria es quedara a casa, amb un resultat final de 50-44. La pròxima jornada, l’equip gaudirà de jornada de descans.

Els dos equips Eset Ontinet s’imposen en els partits del cap de setmana El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent

MÉS ENCONTRES

Pel que respecta als encontres de la resta d’equips de l’Ontinyent Club de Bàsquet que jugaven a casa, molts d’aquests van haver de ser ajornats o traslladats al pavelló Fernando Rubio del col·legi La Concepción, a causa del tancament de les instal·lacions municipals pel temporal de vent.

Així, el sènior masculí d’Autonòmica ajornava el seu encontre. També ho feia l’infantil mixt, l’aleví femení i l’aleví masculí, encara que aquest últim tenia programat dos partits i si va poder disputar un d’ells en el Fernando Rubio. Igualment es traslladaven al pavelló de La Concepción el benjamí i el junior masculí. Destacar l’encontre d’aquest últim equip, que guanyava en la pròrroga al NB Xàtiva, per 92-83 i roman invicte una setmana més.