Els Juniors de Sant Josep convoquen els seus antics educadors pel 50 Aniversari

Enguany els Juniors de la parròquia de Sant Josep estan celebrant el 50 aniversari de les seues Falles, un esdeveniment que han estés a la commemoració del més de mig segle de vida del centre. Si durant les passades Falles es va realitzar una exposició que va ser molt visitada, ara els actes continuen la seua programació.

Una de les dates que s’ha marcat el centre Junior és el pròxim 16 de setembre. Encara queden més de dos mesos i mig per arribar a la cita, però ja comencen els preparatius que pretenen reunir en un mateix sopar a tots els antics educadors (en són centenars) que han passat durant els més de 50 anys de vida.

La convocatòria es llança ara per tal de preparar la celebració. Els interessats podran apuntar-se els dies 30 de juny, 7 de juliol i 14 de juliol, entre les 19:30 hores i les 21 hores. El preu establit és de 30 euros i la festa inclourà el sopar de catering, música en directe i moltes sorpreses, segons avancen els seus organitzadors. La celebració tindrà lloc al pati de Sant Josep.