Els ontinyentins José Montero i César Belda donaran les campanades al teatre Olympia de València

Durant la segona meitat de desembre, i fins al 6 de gener, el musical madrileny ‘Un chico de revista’ arriba, de la mà de dos ontinyentins, al Teatro Olympia de València. Sota la direcció de Juan Luis Iborra, César Belda i José Montero estaran els encarregats de la música i la interpretació respectivament.

César Belda, director titular de l’Orquestra Simfònica de Chamartín, ha estat el responsable de la direcció musical de l’obra, sumant ja més de 80 muntatges entre òperes, sarsueles i musicals. D’altra banda, José Montero, qui també ha participat en espectacles teatrals i televisius en cadenes com TVE i Tele 5, formarà part de l’espectacle com a actor, cantant i ballarí.

Aquest espectacle, autoria de Juan Andrés Araque Pérez, oferirà diferents funcions a la capital valenciana entre els dies 19 de desembre i el 6 de gener, incorporant entre aquestes dates una funció especial de cap d’any que permetrà als assistents menjar-se el raïm seguts a les butaques.

L’obra es representarà els dimecres i dijous a les 19.30 hores, divendres i dissabtes, amb una doble funció, a les 18.00 i les 21.30 hores, i diumenges a les 18.00 hores a excepció del dimarts 25 de desembre (19.30 hores) i l’última nit de l’any (a les 22.30 hores).