Els periòdics d’Ontinyent, en primer pànol al cine espanyol

El Periòdic d’Ontinyent, Loclar i altres capçaleres de la Premsa Comarcal Valenciana formen part de l’escena d’una pel·lícula que s’acaba d’estrenar, ‘Mañana es hoy’. Els espectadors s’han sorprès de vore les capçaleres comarcals en primer plànol en aquest llargmetratge, una comèdia de Nacho G. Velilla que és la primera producció espanyola original de la plataforma Amazon Prime.

‘Mañana es hoy’ conta la història d’una família que viatja en el temps des dels anys 90 fins a l’actualitat per trobar-se amb una realitat on es paga en euros, la gent es connecta a través de smartphones i la música que s’escolta és el trap. Protagonitzada per Carmen Machi i Javier Gutiérrez la pel·lícula ha tingut una més que acceptable estrena a la plataforma.

La raó per la qual els periòdics d’Ontinyent, així com altres comarcals (El Nostre, Valle de Elda, etc) formen part de l’escenografia es deu a la decoradora Sany Climent, alcoiana que forma part de l’equip tècnic de la producció i que manté un vincle estret amb la premsa comarcal.