Esta nit la terra ha tremolat amb magnitud de 3,4

L’Institut Geogràfic Nacional (IGN) ha registrat durant la matinada d’aquest dimarts 3 de novembre un terratrèmol amb una magnitud de 3,4 situat a les comarques d’Alacant. L’epicentre de la tremolor, que ha afectat la província d’Alacant i també s’ha deixat sentir a la de València, s’ha localitzat a 4 quilòmetres de Relleu i a dos quilòmetres de profunditat.

El terratrèmol ha estat molt fluix, per la qual cosa només s’ha pogut percebre de forma molt nítida a les poblacions de la Torre de les Maçanes, Sella i Benifallim.

També a la Vall d’Albaida s’ha pogut sentir el terratrèmol, encara que les hores de la matinada en les quals ha tingut lloc han fet que passara d’una forma més discreta. Així i tot, molts veïns d’Ontinyent que ja no dormien han comentat que l’han pogut percebre.

El d’aquest dimarts no és l’únic terratrèmol que s’ha produït en l’última setmana, i en l’últim mes ja se sumen cinc que han afectat la nostra zona. Així, el terratrèmol d’aquest dimarts 3 de novembre ha estat el més fort que s’ha registrat a la zona en els últims temps, per damunt del que es va poder sentir el 12 d’octubre, que va aconseguir una magnitud de 2,2.