Eva Gil, guanyadora sènior al Trail de Quatretonda

El Club Atletisme Ontinyent ha estat present en diverses proves aquest recent cap de setmana, entre les quals ha destacat l’Avenc Trail de Quatretonda, on Eva Gil s’ha proclamat guanyadora en la categoria sènior.

Concretament, Eva participava en la modalitat de 21 km i 70 metres de desnivell positiu. Una distància en la qual també competia Rafa Mollà, qui va ser 6é sènior. L’esdeveniment tenia una altra prova amb 12,5 km de distància i 370 metres de desnivell positiu, en la qual Sandra Gil va ser 11a sènior i Carmen Coll 10a màster.

Una altra de les cites esportives va ser la Pujada a la Font Freda d’Alcoi, una cursa de 8,5 km. Juan Berenguer i Fran Roselló eren els dos atletes que representaven al club ontinyentí, assolint els llocs 17é i 18é de la categoria Veterà C.

En últim lloc, el Club Atletisme Ontinyent, també va estar present en la Mitja Marató de Xàtiva. En ella van participar: Jordi Sanz, Juanra Ortiz, Juanmi Felipe, Sergio Salmerón i Maria Salmerón.