Expectativa per la venda de cadires en la nova plataforma

Caldrà estar atents i ser ràpids. Connectar-se a enterticket.es i fer la reserva segons les preferències. Tot es posa en marxa en les pròximes hores. L’objectiu: aconseguir una bona localitat per a presenciar les Entrades dels Moros i Cristians d’Ontinyent 2023.

La venda en línia començarà a partir de les 11 hores del matí de hui. I es prolongarà durant els pròxims dies fins que s’esgoten les localitats. Cada usuari podrà reservar fins a un màxim de deu localitats. Davant els problemes d’anys anteriors Juan Miguel Jiménez i Natalia Mayo, responsables de l’empresa Romian Producciones que enguany porta la gestió, asseguren que “estem segurs que proveirem tota la demanda que es presente el dia d’obertura a la plataforma”.

Les cadires costaran 7 euros a l’Almaig i 8 euros a Daniel Gil. Des de l’empresa que enguany té la gestió de la venda de localitats, s’ha recordat que també es vendran de forma presencial els dies 21 i 22 d’agost, des de les 10 hores del matí, a la seu del Museu Fester. Totes les localitats, tant a la grada com a les cadires, estaran numerades. I es comptarà amb un acomodador per a indicar la ubicació exacta en cada cas.

Atenció perquè potser quan s’accedisca aparega el següent missatge: “

El evento al que intenta acceder no está disponible o no tiene entradas a la venta a través de Enterticket.

Volver

En eixe cas, cal anar a la pàgina d’inici i des del buscador (que apareix en primer terme), introduir la paraula Ontinyent. Aleshores mostra els esdeveniments de la ciutat i ja es pot tornar a intentar.

Ací teniu l’enllaç per a l’adquisició d’entrades:

https://queue.enterticket.es/morosycristianosontinyent2023/