Explota un cotxe a Sant Antoni causant grans destrosses materials

A les 4.30 hores aproximadament d’aquesta matinada, un vehicle estacionat al carrer Sant Antoni, prop de l’encreuament amb el carrer Santa Anna, s’ha encés en flames. La virulència del foc ha provocat que el turisme explosionara i que el vehicle aparcat davant d’ell també quedara envoltat pel foc. Segons els Bombers el total de cotxes calcinats han sigut tres.

El veïnat del carrer, especialment els residents en l’immoble situat davant del vehicle que ha explotat, han vist com la seua casa s’omplia de fum i com les flames aplegaven fins al primer pis.

Els bombers han avisat al veïnat perquè no isqueren de la seua casa fins que no estiguera la situació controlada. S’han viscut moments de pànic, ja que a més del cotxe, el transformador de la llum situat en l’edifici més pròxim al cotxe explosionat també s’ha encés en flames.

Un ampli dispositiu ha treballat fins a l’extinció de l’incendi. A més dels dos vehicles que han quedat calcinats, dues viviendes estan greument afectades i els turismes estacionats als voltants també s’han vist afectats.

Explota un cotxe a Sant Antoni causant grans destrosses materials El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent

La policia treballa per esclarir els fets i determinar quina ha sigut la causa que ha originat el foc en el primer vehicle.

Per sort tan sols s’han de lamentar danys materials.