Festers destinarà la recaptació de les sancions a causes benèfiques

La Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia destinarà la recaptació econòmica de les sancions a les comparses per incomplir el reglament a causes benèfiques.

Es tracta d’una mesura aprovada per la Junta de Govern de la Societat de Festers i que respon a un compromís “que prové de l’anterior legislatura”, manifesten des de l’ens.

L’aportació econòmica “ix de la recaptació que fa la Societat amb motiu de les sancions establertes al Títol Huité del Reglament de l’entitat per l’incompliment per part dels festers o de les comparses d’allò que s’ha preceptuat en el Reglament de Festes, en els Estatuts de la Societat, així com, l’incompliment de les decisions preses en la Junta de Govern o en l’Assemblea General de Socis”, expliquen.

La Junta de Govern decidia que l’entitat beneficiària d’enguany siga l’Associació per a la Defensa i Integració dels Malalts Mentals, ADIEM. Tanmateix, la junta establia que “cada any l’import de les sancions es destine a una associació benèfica diferent”.