Festers reconeix a Enrique Albert com ‘Fester Exemplar’

La Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia celebrava aquest divendres el ‘Sopar de Fi de Festes’, un encontre que serveix per a acomiadar-se de la festa morocristiana i on van triar a Enrique Albert com el ‘Fester Exemplar’.

En el ‘Sopar de Fi de Festes’ participaven diversos representants del món fester i intervenien en aquest els capitans, ambaixadors i banderers dels Moros i Cristians d’aquest any.  Un encontre que servia per a fer repàs dels millors moments d’aquestes festes, i en el que molts ja posaven els seus pensaments en les pròximes.

A més, aquest acte servia també per a reconéixer i homenatjar a Enrique Albert com a ‘Fester Exemplar’.  Albert és fester des de 1968, va ser capità del bàndol cristià amb la comparsa Bucaneros en 1999 i va rebre la medalla de la Societat de Festers en l’any 2005.

La programació d’aquest últim cap de setmana de festes continuarà aquesta vesprada amb la Dansada en honor al Santíssim Crist de l’Agonia. Aquesta se celebrarà a partir de les 20:00 hores en la confluència dels carrers Delme i Gomis. Demà, diumenge, a les 11:30 hores començarà la Missa de Dobla en la Parròquia de Sant Carles, i a la vesprada, a partir de les 19:00 hores serà el torn de la Processó de la Pujada del Crist, amb la qual “el morenet” torna a l’Ermita de Santa Anna fins a les pròximes festes.