L’ontinyentí Héctor Tolsà guanya dos ors als campionats d’Espanya de triatló i duatló

El triatleta ontinyentí Hèctor Tolsà va guanyar dos ors als diferents campionats nacionals que es van celebrar el passat cap de setmana a Càceres. Va ser a les modalitats de Triatló Cros i Duatló Cros on Tolsà es va fer en el palmarés. El Club Triatló d’Ontinyent va estar representat als diferents campionats que va organitzar el Centre Internacional d’Innovació Esportiva ‘El Anillo’ d’Extremadura. Fins a huit esportistes es van desplaçar fins a la ciutat extremenya per participar en el Campionat d’Espanya de Triatló Cros, el Campionat d’Espanya de Duatló Cros i el Campionat d’Espanya d’Aquatló.

Respecte del Campionat d’Espanya de Duatló Cros, celebrat el dissabte 30 d’octubre, Teyo Cantos va participar en categoria Juvenil; Paco Martí va prendre l’eixida Junior; Javi Lletí, Héctor Tolsá i Rafel Moral competien en Cadet i Celia Bolinches i Fernando Cantos ho feien en Grups d’Edat. De vesprada, Javi Lletí tornaria a competir al Campionat d’Espanya d’Aquatló.

Les proves de Triatló Cros disputades el diumenge 31 d’octubre també van comptar amb una nombrosa representació ontinyentina. Teyo Cantos, Paco Martí, Héctor Tolsà i Rafel Moral van participar al Campionat d’Espanya, mentre que Celia Bolinches, Fernando Cantos i ara també Vicente Granero (categoria per Grups d’Edat) es vestien el trimono per a representar Espanya al Campionat del Món.