Firauto Ontinyent obri les portes amb una oferta de més de 400 vehicles nous, de km 0 i d’ocasió

La Fira de l’Automòbil d’Ontinyent, Firauto, ha obert aquest dissabte les seues portes amb una oferta de més de 400 vehicles nous, de km 0 i d’ocasió. L’acte inaugural comptava amb la participació del president de la Diputació de València, Vicente Mompó, qui al costat de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la vicepresidenta i regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix; la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz; representants de Firauto i diversos regidors i regidores recorrien els llocs de venda de vehicles i la fira.

Durant la visita que incloïa un esmorzar el president de la Diputació ha tingut ocasió de tastar la típica coca de Fira i emportar-se-la com a regal en companyia d’un vi d’Ontinyent. Així, el president Vicent Mompó, que visitava per primera vegada la Fira, afirmava estar “impactat” per tota l’economia que es mou al voltant de la Fira d’Ontinyent, i recordava la Diputació de València sempre està “al costat” d’aquestes iniciatives que permeten “millorar” l’economia de “les nostres localitats”. En la mateixa línia es pronunciava la vicepresidenta primera de la Diputació de València i regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, qui ressaltava “el suport” del Patronat de Turisme de la Diputació de València a la Fira de Novembre d’Ontinyent i en especial enguany al I Concurs de la coca de Fira, que se celebra el dilluns.

Per la seua part, l’alcalde d’Ontinyent valorava el treball que des de l’Ajuntament va fent-se “per mantenir el sabor tradicional de la Fira, el sabor purament ontinyentí, però alhora per apostar per les noves tecnologies i per un sector com és l’automòbil. Tot amb l’objectiu d’intentar cada vegada tindre més capacitat d’atracció perquè la gent de la comarca i de les comarques veïnes s’acosten a Ontinyent per conéixer tot allò que tenim com a ciutat per a oferir”.

Cal recordar que Firauto està ubicada a l’avinguda d’Albaida i el carrer José Iranzo. Enguany compta amb 18 expositors i al voltant 400 cotxes nous, de km 0 i d’ocasió (tant elèctrics com de combustió), a més del sorteig de dos viatges a la Costa Blanca i 1500 euros en vals descompte. Durant la jornada inaugural, la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, destacava també el treball que durant tot l’any es realitza des de l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida perquè “aquest cap de setmana de fira disposem d’aquesta gran oferta de vehicles que complementa a la perfecció l’oferta musical i gastronòmica i d’atraccions”.

En concret, l’oferta de la Fira 2023, a més de la fira de l’automòbil inclou també 11 actuacions musicals i la gastronomia de 4 establiments en l’espai Ontifira; 39 atraccions mecàniques per a menuts i majors; 200 paradetes; 40 casetes de joc i alimentació, a més de la novetat del I Concurs de “Coca de Fira” que tindrà lloc en la jornada de dilluns el qual es podrà seguir a través de les xarxes municipals i les de El Periòdic d’Ontinyent.