Fran Gramage apunta a futur campió ciclista des d’Ontinyent

Té 13 anys. És infantil de segon any. La pròxima temporada ja competirà com a cadet. Apunta maneres com a futur campió del ciclisme. Però, de moment, ja és una realitat. Un jove esportista que està obtenint els resultats al seu treball i al seu esforç. De la mà del Club Ciclista d’Ontinyent i del seu entrenador, Emilio Solera, Fran Gramage ja s’ha apuntat en les últimes setmanes victòries importants per anar forjant una gran trajectòria.

Fa un parell de setmanes aconseguia ser subcampió infantil de la Comunitat Valenciana, al campionat celebrat al municipi de Sant Jordi (Castelló). Això i les seues actuacions al llarg de la temporada li van valdre per formar part de la selecció valenciana que ha competit al Campionat d’Espanya celebrat a Cartagena. I allà, amb l’equip de la selecció valenciana, va aconseguir el primer dia de competició l’or per equips en la prova de ruta. A eixe triomf ha afegit el bronze en la prova d’habilitat i contrarrellotge.

Ara ja prepara el campionat de pista, però el que està clar és que l’esport ontinyentí té un nou referent del que estar pendent: Fran Gramage, ciclista infantil que apunta per noves victòries i campionats.