Gonzalo Amador es retira del bàsquet i deixa l’Eset Ontinet

Foto: Robbert Slim.

L’Ontinyent Club de Bàsquet i Gonzalo Amador Gandia han comunicat la retirada del jugador, que deixarà de formar part de l’Eset Ontinet masculí, de lliga EBA. Segons han explicat en un comunicat oficial, “aquesta decisió ha estat causada per motius laborals i per una gran oportunitat que es presenta en el futur de l’ontinyentí”. Així, el partit disputat el passat 4 de novembre, davant del SCD Carolinas ha sigut l’últim encontre per a Amador, un partit del qual assegura “quedar-se amb molt bones sensacions”.

El ja exjugador de bàsquet ha escrit una carta oberta a l’Ontinyent CB, així com a l’afició: “Després de 26 anys formant part d’aquesta família i estimant el bàsquet ha arribat el moment de posar fi a una etapa. Ja no vestiré la samarreta de l’Eset Ontinet. Un creixement en l’àmbit laboral fa incompatible continuar donant el 100% de mi a l’equip. Aquest club no es mereix una altra cosa i jo tampoc sé fer les coses d’eixa manera. Però açò no és un adéu, és un gràcies. Gràcies a eixe club que em va acollir quan només era un xiquet i m’ha acompanyat a cada pas de la meua vida. Gràcies a tots els companys, entrenadors i directives amb els quals he creat aquesta família. Perquè el Martínez Valls, l’Ontinyent CB, és la meua gent. He donat sempre el millor de mi i he intentat també transmetre tot l’aprés durant aquests anys a les noves generacions que anaven darrere. En continuareu veient en cada activitat del club, en cada partit en el Fernando Rubio… perquè l’Eset Ontinet continuarà sent el meu equip i l’Ontinyent CB la meua casa. Gràcies”, expressava Amador.  

Des del club també han volgut dedicar unes paraules a l’esportista, “no podem dir altra cosa que agrair a Gonzalo tot el treball, sacrifici, dedicació i lleialtat que ha mostrat durant tots aquests anys. Gonzalo Amador és l’exemple viu de tot allò pel qual treballem. És un orgull que forme part d’aquest projecte”, declaren i li desitgen “la millor de les sorts en aquest nou camí que enceta, amb nous projectes i important per al seu futur. No direm adéu, perquè sabem que es tanca una etapa, però comença una altra”, concloïen.