Gonzalo Català i Luci Bataller, nous dirigents del PP a la Vall d’Albaida

La direcció provincial del Partit Popular ha menejat fitxa i reorganitza les estructures comarcals. Amb el lideratge provincial de Vicent Mompó, president també de la Diputació de València, el partit tracta de resituar-se per als pròxims quatre anys i renova algunes de les seues direccions comarcals.

A la Vall d’Albaida el nou coordinador comarcal del partit serà Gonzalo Català. L’alcalde de Pinet, actualment vicepresident de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, està cridat a assumir més protagonisme institucional després de la crisi que s’ha creat en l’entitat comarcal. En breu podria convertir-se en el candidat dels populars a presidir la Mancomunitat, després de la moció de censura que ha tret de l’alcaldia d’Albaida, i també de la presidència de la institució comarcal, al nacionalista Alejandro Quilis.

Per la seua banda, Vicent Mompó també col·loca en la secretaria del partit comarcal una de les seues persones de confiança, l’aeilonera Luci Bataller. Periodista, responsable del grup municipal del PP a Ontinyent durant les últimes legislatures, Luci Bataller va ser la candidata a l’alcaldia dels populars en Aielo de Malferit, encara que no va conseguir l’objectiu.