fbpx

Gonzalo Soler, nou president de Tot per la Música

Gonzalo Soler, qui ja va formar part de la junta de Tot per la Música, és el nou president de l’entitat cultural.  Gonzalo Soler (en la imatge, segon poer l’esquerra en la filera de dalt) és violinista i component de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent des dels seus inicis, i com a músic, coneix de primera mà el món associatiu i les seues dinàmiques. El seu equip està format tant per components joves de la Banda com per membres amb més experiència, i té com a prioritat formar una bona estructura organitzativa, que estarà distribuïda per àrees de treball. Aquestes àrees són la de gestió i administració, la artística i d’activitats musicals, actuacions i contractacions, material i arxiu, assistència i reunions i per últim l’àrea d’activitats extra-musicals.

Com a principals objectius, la nova junta s’ha proposat aconseguir despertar el sentiment d’identitat entre els membres de la Banda i fomentar la relació entre ells, intentar recuperar a vells integrants, realitzar activitats sociomusicals per als membres de la banda jove i augmentar la connexió i relació entre ambdues bandes. Per últim,  reforçar el vincle entre l’Escola de Música Ad Libitum, d’on naix tot este projecte, i la Banda, ja que és el treball conjunt d’ambdues entitats el que podrà donar els majors beneficis per a tots.

Així queda la nova junta directiva de Tot per la Música: Gonzalo Soler (president), Pedro Mora (vicepresident), Borja Beneyto (secretari), Nàdia Mora (tresorera), Roberto Tormo i Pablo Pérez (caps de banda), Xali Soler, Esther Revert i Àngels Muñoz (vocals).