Guaret, el nou disc d’Auxili ix a la llum aquesta nit

El grup ontinyentí Auxili ha tornat després de dos anys de silenci absolut i després dels singles Diga-li!Parèntesi, llança hui el seu quart disc, Guaret. Un treball amb huit noves cançons en les quals es barregen el reggae, l’ska i la fusió. A més, en Guaret els d’Ontinyent compten amb les col•laboracions de Tribade, Los Chikos del Maíz i La Maria.

Auxili publica el que segurament és el seu àlbum més conceptual, “un cant a la terra i les arrels, una represa amb força després del descans”. El treball eixirà a la llum aquesta nit, a les 21.00 hores, en Spotify, mentre que serà demà, 31 de març, quan estarà disponible a la resta de plataformes digitals i botigues físiques.

El grup ontinyentí amb més projecció, presentarà Guaret amb una gira que començarà aquest dissabte, 2 d’abril, al festival Telecogresca a Barcelona. Altres dates destacades seran el 30 d’abril al Viñarock (Villarobledo); el 13 de maig a la Sala Moon de València; o el 20 de maig a la Sala Nazca de Madrid, entre altres moltes dates.