Ha mort Lluís Espí, Fill Adoptiu d’Ontinyent

Ha faltat mossén Lluís Espí. El qui va ser rector de la parròquia de Sant Rafael entre 1964 i 2011 ens ha deixat a l’edat de 89 anys. Lluís Espí és tot un referent en la història social de la ciutat d’Ontinyent. Fundador de la parròquia de Sant Rafael, allà va desenvolupar quasi tota la seua vida de missió evangelitzadora, en un context en el qual arribava molta gent de diferents punts d’Espanya per assentar-se al barri i treballar en el creixement de la indústria tèxtil.

Lluís Espí va ser nomenat Fill Adoptiu de la ciutat d’Ontinyent en juny de 1998 sota l’alcaldia de Vicent Requena. Des d’aquell moment sempre ha exercit en els actes institucionals de l’Ajuntament d’Ontinyent. En abril de 2013 se li va dedicar una placeta al barri de Sant Rafael on tants anys va viure i compartir experiències amb els veïns i veïnes.

Va pregonar les Festes de Moros i Cristians a l’any 2006 i ha estat implicat en l’esglèsia local fins a l’últim moment. Des de la seua retirada residia al municipi d’Agullent on havia nascut.

La capella ardent será instalada en la Casa de Cultura del Carrer Major d’Ontinyent. El funeral es celebrarà, demà, dijous, a les 17h, a la parròquia de Sant Bertomeu Apóstol d’Agullent, i serà presidit pel Sr. Cardenal-Arquebisbe D. Antonio Cañizares.