L’endoll d’un arbre de Nadal provoca l’incendi en un pis del Dos de Maig

Mobilització de policia i bombers, soroll de sirenes que ha trencat la vesprada plàcida del diumenge a Ontinyent. Tot motivat per un incendi que s’ha produït al Carrer Dos de Maig, prop de la zona de l’Ereta, quasi a l’alçada de la confluència amb els carrers Martínez Valls i alcalde Paco Montés, en la casa d’una família que ha patit un bon esglai.

Segons s’ha informat per part de fonts municipal, el foc s’ha originat al voltant de l’endoll on estava connectat l’arbre de Nadal que tenia la família en el pis. Un curtcircuit seria el causant de l’inici de les flames i l’arbre ha ajudat a propagar el foc i el fum. Les mateixes fonts indiquen que els membres de la família han sufocat les flames i han abandonat l’habitatge per evitar mals majors. Però un dels integrants de la unitat familiar ha tornat per intentar salvar algun objecte de la casa, una circumstància que li ha fet inhalar fum i vomitar.

Al lloc del succés s’han desplaçat ràpidamet diverses unitats del Consorci Provincial de Bombers, agents de la Policia Local i Nacional i, fins i tot, serveis mèdics per si es requeria la seua atenció, cosa que finalment s’ha fet efectiva al traslladar a la persona que havia tornat a entrar a la casa, sempre segons el relat dels fets que han explicat fonts pròximes a la intervenció.