Joan Blasco, millor entrenador de Triatló de la Comunitat Valenciana

El Club Triatló Ontinyent torna a estar en els camps de referència de la federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, i en aquesta ocasió ho fa gràcies al reconeixement que la Federació ha considerat atorgar al director esportiu del club ontinyentí, Joan Blasco Cambra, qui dirigeix el projecte esportiu i escolar del club des de 2013 i forma part del grup d’entrenadores i entrenadors de tecnificació de la Federació.

Aquest diumenge 17 de desembre se celebrarà al municipi castellonenc de Navajas la Gala Anual de la Federació de Triatló de la C. Valenciana, on l’entitat pronunciarà les mencions a les personalitats més destacades del triatló valencià. Així, s’entregaran alguns premis com el de Millor Triatleta, Millor Paratriatleta, Millor Esdeveniment Esportiu o Esdeveniment Més Sostenible, entre d’altres. Cal destacar que l’edició passada el club de la capital de la Vall d’Albaida ja va estar present en la gala amb motiu de l’entrega del Premi al Millor Club, un reconeixement que se suma als aconseguits per l’Escola de Triatló els darrers anys, la qual també encapçala Blasco.

Joan Blasco Cambra és Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Diplomat en Magisteri per la Universitat de València. Pel que fa a la seua formació específica dirigida al món del triatló, l’ontinyentí és Entrenador Nivell 1, 2 i 3 d’aquesta disciplina i ha cursat altres estudis com ara el Màster en Gestió Esportiva, Màster d’Alt Rendiment en Esports Cíclics o el Màster de Readaptació de Lesions.