Jordi Portals guanya el 24 Premi de Literatura Eròtica

La confessió, de Jordi Portals, és l’obra guanyadora del XXIV Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida. Així és va donar a conéixer el dissabte per la vesprada, en la gala de lliurament dels premis que va tindre lloc a la Plaça de Bous de Bocairent.

Dels 28 originals presentats en l’edició de 2018, la novel·la de Portals és la que ha estat mereixedora dels 4.000 euros amb què la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida dota el guardó, i serà publicada el 2019 en la col·lecció ‘L’Eclèctica’ d’Edicions Bromera.

La confessió és una novel·la curta amb un argument molt original, en la qual una dona visita un capellà per a confessar-se sobre una relació adúltera que manté. Les seues experiències provocaran que el capellà descobrisca el desig sexual, després de més de 32 anys de celibat.

El jurat ha subratllat que l’obra destaca “per l’originalitat del seu punt de partida, així com pel seu llenguatge treballat i l’elegància de la seua escriptura. Es tracta d’una trama ben construïda, insòlita i impactant, que atrapa el lector des de la primera frase”.

Jordi Portals (Barcelona, 1972) és llicenciat en Periodisme i treballa des de fa més de vint anys com a guionista de televisió i ràdio.