Jorge Rodríguez felicita el personal i usuaris del Centre de Dia de Discapacitats Psíquics pel seu XX aniversari

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, participava aquest dimecres de la celebració del XX aniversari del Centre de Dia Caixa Ontinyent de Discapacitats Psíquics un centre de titularitat municipal que subvencionen la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament, i que atén 25 persones amb discapacitat.

La directora del centre, Susi Rodríguez, donava la benvinguda a l’alcalde, que acudia acompanyat per la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, destacava que en aquests vint anys l’Ajuntament “ha arribat on no arriba la conselleria, i no ha estat darrere del centre sinó al costat, gràcies al treball no de càrrecs, sinó de persones com Jorge Rodríguez, el nostre alcalde”.

Jorge Rodríguez felicitava el personal i usuaris del centre, manifestant que “en haver estat alcalde durant 12 d’aquests vint anys he pogut veure créixer el projecte, que ha passat dificultats i les ha superat, i de la mà del seu personal ja s’ha convertit en un edifici que més que això és un servei en vida pròpia per a usuaris, famílies i professionals. La directora, les treballadores i treballadors fa una tasca vocacional que s’ha de reconéixer”. El primer edil desitjava als i les presents “gaudir molt de l’estiu i d’aquest aniversari” i ratificava que el govern d’Ontinyent “sempre estarà al costat del centre, de les famílies i dels usuaris”.