Jorge Rodríguez: “Ontinyent no deixarà passar cap oportunitat de fomentar la creació de llocs de treball”

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que el Govern Municipal “no deixarà passar cap oportunitat de fomentar la creació i manteniment de llocs de treball. És cert que no tenim competencies directes, però pensem que el benestar de les persones va molt lligat al treball”. Son paraules en la visita que el primer edil feia aquest divendres al II Fòrum d’Ocupació impulsat per l’Ajuntament baix el nom “Ocupa’t”, que servia per reunir demandants d’ocupació i empreses que ofereixen llocs de treball.

El primer edil acudia acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, qui destacava la bona acollida a esta II edició, que ha millorat xifres per a superar les 1200 entrevistes per a cobrir 125 llocs de treball ofertats per 34 empreses (en l’edició anterior van ser 79 llocs de treball de 21 empreses). Úbeda valorava molt positivament la resposta tant d’empreses com de persones demandants d’ocupació, i agraïa el treball del personal que ha participant en l’organització de l’activitat.

El Fòrum ha comptat enguany amb la novetat de dues jornades prèvies a càrrec d’Actaio, l’acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament Local d’Alcoi, Ibi i Ontinyent, en les quals es duïa a terme dos tallers, un d’elaboració de curriculum i altre sobre com preparar entrevistes de treball. A més a més, Actaio comptava amb punts d’assessorament laboral al llarg del matí a la Sala Gomis.