Jornada negra: dues morts i en el cim dels contagis

La situació continua sent preocupant. Ahir es produïen dues noves morts de veïns d’Ontinyent amb Covid-19: un home de 91 anys i una dona de 80. Amb aquestes ja serien 24 persones les que haurien perdut la vida a Ontinyent amb aquest virus, tres d’elles en els dotze dies que portem d’any 2021. Cal remuntar-se al mes d’abril, quan estava decretat el confinament domiciliari, per trobar una jornada similar, on es va produir també dues morts.


I les xifres encara continuen creixent de manera desorbitada. L’actualització de hui del panell de Conselleria, que encara no ha comptabilitzat les morts abans mencionades, indica que hem arribat al cim dels contagis. Una xifra de rècord, pitjor que durant el mes de novembre, i és que ja estem amb una incidència de 998,67 casos positius per cada 100.000 habitants.

Només des del divendres, l’actualització mostra que hem passat de les 1.724 PCR positives des de l’inici de la pandèmia fins als 1.900, és a dir, s’haurien produït 176 nous contagis. A més, quant a les PCR positives en els últims 14 dies, s’indica que serien 353 els casos actius actualment.