fbpx

José Manuel Ferrero, millor dissenyador nacional 2023

El 20è aniversari d’estudiHac s’està convertint en un any de grans notícies per a la seua ànima mater, l’ontinyentí José Manuel Ferrero. El passat dimarts, 24 d’octubre, la prestigiosa revista especialitzada Interiores reconeixia José Manuel Ferrero amb el premi al millor dissenyador nacional de l’any 2023.

La gala de la IX edició dels Premis Interiors tenia lloc a l’Hotel Thompson de Madrid. Aquests guardons tenen com a objectiu reconèixer el treball de dissenyadors, interioristes, arquitectes tant d’àmbit nacional com internacional, així com marques que treballen per un futur més sostenible.

Aquest any, la revista Interiores premiava l’esforç i el compromís amb la cura, en el sentit més ampli de la paraula. Així, Take Care (Cuida’t) era el leitmotiv d’aquesta IX edició.

Des d’estudiHac expliquen que en aquesta edició dels premis, Interiors ha volgut rendir-se “a la idea de la protecció o la cura personal individual, mental i física, així com la dels que ens envolten, el del planeta… sempre en consonància amb la ecologia i la sostenibilitat”, enfocant-se sempre a “dissenyar un món millor”.

El Premi al Millor Dissenyador Nacional del 2023 no només és una recompensa a la trajectòria de José Manuel Ferrero, sinó que el reafirma com un referent dins del disseny espanyol.

Cal recordar que a la recent edició de la Fira Hàbitat, l’estudi de l’ontinyentí va ocupar un lloc especial amb una exposició retrospectiva de la seua trajectòria.