Juan Carlos Roses, el nou alcalde d’Albaida

El ple de l’Ajuntament d’Albaida ha elegit hui al popular Juan Carlos Roses com a alcalde, amb huit vots favorables, fent que el signe polític del govern municipal canvie 180º, fruit d’una moció de censura. En aquesta votació han sigut claus dos vots de dos regidors que van concórrer a les eleccions municipals en la llista del PSPV-PSOE i que s’han desmarcat de la disciplina del partit socialista.

En les seues primeres paraules com a primer edil d’Albaida,  ha fet una crida a la col·laboració de tota la corporació municipal: “Comença una nova etapa en aquest ajuntament. Com a alcalde estaré obert al fet que tot el que vulga col·laborar, treballar i ajudar a fer una Albaida millor, puga fer-ho. La meua mà està tendida i la porta d’aquest ajuntament, oberta. Vull ser l’alcalde de tots, sense distincions, i a tothom li agraïsc aquest honor. Per sobre d’ideologies i partits, està el bé d’Albaida”.

Juan Carlos Roses ha incidit en què la prioritat de la seua gestió serà millorar la situació econòmica d’Albaida i gestionar de la millor manera els recursos per a millorar els serveis públics de la localitat. El nou alcalde del Partit Popular ha incidit en la necessitat d’un canvi en el govern municipal d’Albaida, “per la insostenible situació política en què havia quedat l’anterior alcalde de Compromís, Alejandro Quilis, després de perdre el suport dels regidors socialistes”.

El nou alcalde s’ha mostrat convençut de la capacitat d’Albaida per a superar les dificultats i s’ha compromés a treballar per a aportar solucions als problemes dels veïns: “Us asseguraré que dedicaré tot el meu esforç a millorar la nostra benvolguda ciutat. Tenim un gran patrimoni històric, cultural i natural. Però el patrimoni més gran d’aquesta terra és la seua gent: persones treballadores que volem una Albaida millor per a nosaltres i els nostres fills. Aquesta és la nostra missió i estic segur que, amb la vostra ajuda, serà possible”.