Juan Torres rep la distinció com a 2n Millor Docent d’FP

El professor ontinyentí de l’IES l’Estació, Juan Torres, va rebre el divendres, a l’Hotel Attica 21 d’A Corunya, la distinció que l’acredita com al 2n Millor Docent d’FP del país.

Torres va recollir el diploma commemoratiu que li corresponia com a finalista del concurs. Al blog L’Andana de l’IES l’Estació, el professor d’Informàtica explicava que la gala de lliurament dels Premis Educa Abanca 2017 va ser “una vetlada increïble. Per ací pots respirar passió per l’educació amb cada persona que coneixes, i això dóna moltíssima energia per a continuar endavant

Els Premis Educa Abanca, que han celebrat la seua primera edició, pretenen difondre la bona praxi docent i sensibilitzar la societat de la important tasca desenvolupada pel col·lectiu de professors i professores de totes les etapes educatives. La gala de lliurament dels Premis Educa Abanca 2017 va estar presentada per la modelo i presentadora de TVE Paloma Lago i assistiren els deu finalistes de les categories del certamen, així com acompanyants i familiars dels guardonats i nombroses autoritats de l’àmbit educatiu i polític.