Júlia Baldo i l’equip Sub14 del CAVA, bronze a l’autonòmic absolut i el provincial per equips

Els atletes del CAVAOntinyent han tingut un intens i exitós cap de setmana, en el que van participar en cinc competicions, aconseguint pujar al pòdium diverses vegades en l’àmbit provincial i autonòmic. Dissabte de matí es disputava la segona jornada del campionat provincial sub18 en pista coberta a València, on Ferran Reig i Dani Sanchis van obtenir el primer i segon lloc en la prova dels 1500 llisos, mentre que Manel Vañó va acabar quart i Gabriel Donat setè. Als 60 llisos César Mira també fou quart i Jocelyn Agredo i Jaume Micó van tancar la participació ontinyentina als 400 llisos. A Elx es disputava, també de matí, el provincial sub16 de pista coberta, en el que Alejandra Ferrando va aconseguir el tercer lloc als 600 llisos. Per la vesprada, a Castelló de la Plana es va disputar el critèrium autonòmic de marxa, en el qual Laia Mollà va assolir el segon lloc en la prova sub14 en xiques, Marc Micó fou quart en xics i Oriol Horcas acabà cinquè en la prova sub12. Tots tres van millorar les seues marques personals. A València, es va disputar el campionat autonòmic absolut en pista coberta, en el que Júlia Baldó va obtindre el tercer lloc als 3000 llisos amb un temps de 10’35”01, quedant-se a una centèsima de la marca mínima de participació en el campionat d’Espanya sub18, que es disputarà a final de febrer a Sabadell. A més, Rubén Bataller va finalitzar 11è als 3000 llisos amb marca personal, trencant la barrera dels 9 minuts fins a fer 8’55”87.
Diumenge pel matí va ser el torn del campionat provincial sub14 per equips, que es va disputar a Ontinyent, i en el qual l’equip femení va aconseguir un brillant tercer lloc per equips, per darrere del València Esports i el Quart de Poblet. Daniela López guanyava els 500 llisos, Isabel Cháfer els 1000 llisos, Laia Mollà va ser segona als 2 quilòmetres marxa, Laia Asensio també segona als 60 llisos i 60 tanques i Núria Gómez i el relleu 4×200 van acabar terceres. A més, Arantxa Serralle als 1000 llisos, Clara Asensió al salt d’alçada, Carla Pla al salt de llargada, Amaia Soler al salt amb perxa i Alma Pascual al llançament de pes aportaren uns punts molt importants per fer un pòdium històric. En xics, van participar en les proves de control Joel Gandia, guanyador del salt amb perxa amb 2,35 metres, Nico Garcia, Joan Seguer i Álex Penalba.