Kuups Supermercats regala un carro de la compra valorat en 150 €

Hector Sanchis ha estat el guanyador del carro de la compra valorat en 150 € sortejat per Kuups Supermercats durant aquests Nadals.

El nou establiment d’Ontinyent inaugurat el passat 25 de novembre en el número 31 del carrer Músic Martinez Valls ha volgut premiar a aquells clients que han realitzat de dilluns a dissabte una compra superior a 30 €.

Kuups Supermercats ha començat la seua nova andadura en la localitat de la Vall d’Albaida sortejant un carro de la compra valorat en 150 €. Tots els clients que han realitzat una comprar superior a 30 € des del dia de la inauguració fins al dia del sorteig, el 23 de desembre, s’han pogut portar un carro de la compra replet de productes bàsics.

Finalment, ha sigut Hector Sanchis la persona afortunada que en conéixer la notícia s’ha mostrat molt contento jo.

Un nou sorteig

Kuups Supermercats tornarà a posar en marxa un nou sorteig a partir del dilluns 9 de gener. En aquesta ocasió, seran dues les persones agraciades, ja que el nou establiment d’Ontinyent sortejarà 2 vals de compra de 75 € cadascun. D’aquesta manera, els guanyadors podran triar aquells productes de la botiga que creguin convenients.

L’altra novetat, és que els participants hauran de realitzar una compra superior a 25 €. 5 € menys que en el primer sorteig on els clients havien d’arribar fins als 30 € si volien dipositar la papereta a l’urna.

El nou sorteig finalitzarà el pròxim dissabte 4 de febrer i serà dos dies després, el 6 de febrer, quan es conegui els guanyadors després de realitzar l’extracció de dues paperetes per part d’una mà innocent.

Kuups Supermercats, sempre al teu costat

Kuups Supermercats va obrir les seues portes a Ontinyent el passat 25 de novembre al carrer Músic Martinez Valls, 31. Actualment, la firma valenciana compta amb 18 supermercats ubicats per tota la Comunitat Valenciana.

Kuups Ontinyent ofereix alimentació, begudes, productes de carnisseria i xarcuteria, fleca i brioixeria. El nou supermercat d’Ontinyent obre de dilluns a diumenge i també els festius de 9:00 h del matí a 14:00 h del migdia i de 17:00 h de la vesprada a 9:00 h de la nit.