La ‘bomba’ de l’Ontinyent 1931 és l’alcoià Juli

És sens dubte la cirereta del pastís. La gran ‘bomba’ de l’estiu que tenia preparat l’Ontinyent 1931 C.F. i que s’acaba de confirmar. L’alcoià Juli, l’ex del Deportivo, del Poli Ejido o del Rayo Vallecano, entre d’altres, és el gran fitxatge per a completar el nou planter del qual disposarà Roberto Bas per tal d’aconseguir la promoció cap a Tercera Divisió la pròxima temporada.

El fitxatge ha estat portat en secret durant setmanes. L’ex del Deportivo Alcoyano havia acabat contracte amb l’equip que entrena Vicente Parras, però als seus 40 anys encara té ganes d’involucrar-se en projectes de futbol que l’il·lusionen i el del club del Clariano ha estat el més interessant per a ell.

Julián Cerdá Vicente, ‘Juli’, es va fer a la pedrera de l’Alcoyano i va formar una dupla de somni amb el seu amic Jorge Molina. Junts, a més, van coincidir al Poli Ejido. La seua trajectòria s’ha forjat, fonamentalment, a la Segona Divisió on ha format part d’equips com l’Elx, Rayo Vallecano, Alcorcón o Alavés, entre d’altres. Va aconseguir amb el Rayo Vallecano l’ascens a Primera però no va debutar a la màxima categoria. En canvi sí que ho va fer a la primera divisió de Grècia on va estar cedit al FC Asteras de Tripolis. La seua última etapa com a jugador, des de 2019 fins a l’actualitat, s’ha desenvolupat a l’equip on va nàixer al futbol, el Deportivo Alcoyano.