La companyia valenciana ‘L’Horta Teatre’ tanca el X Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

Martina i el bosc de paper, una obra que consciència sobre els valors de la natura, tancarà aquest dimecres 29 de desembre la programació del X Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent. La funció de la companyia valenciana ‘L’Horta Teatre’ tindrà lloc a les 18:00 hores en la Plaça Major.

“És una proposta molt visual, que empra titelles i altres elements per conscienciar sobre els valors de la natura, el que li dona un valor afegit com a actuació final del Festival d’enguany”, explicava la regidora coordinadora del festival, Sayo Gandia. La representació arriba després de la d’aquest dimarts , al Parc de Pere IV, a càrrec de la companyia catalana-brasilera “Circo Los”, i el seu espectacle d’acrobàcies, equilibris i malabars.

Tanmateix, en el marc de la programació municipal de Nadal “Ontinyent Il·lusiona”, la mateixa Plaça Major acollirà el “Cap d’Any Infantil”. L’acte tindrà lloc des de les 17:00 hores amb la col·laboració de les associacions comercials locals, i inclourà la celebració de les “campanades infantils” i el repartiment de xocolata i mona per a berenar.