La Fábrica: un viatge gastronòmic a Astúries sense menjar-se d’Ontinyent

La Fábrica, sidres i cerveses acaba d’obrir les seues portes a Ontinyent, al carrer Martínez Valls, núm. 25, amb un nou concepte d’hostaleria a la ciutat: el d’una taverna asturiana on es pot gaudir dels plats més típics d’Astúries, tots ells acompanyats d’una bona sidra. També es pot trobar una carta variada amb les millors marques de cerveses del panorama internacional. La Fábrica romandrà oberta de dilluns a diumenge i oferirà des de desdejunis i esmorzars fins a menús al migdia i sopars.

D’altra banda, el local compta amb una decoració inspirada en el nord d’Espanya, en concret en la comunitat autònoma del Principat d’Astúries. El verd és el color predominant, ja que engloba tant el color de les botelles de sidra com dels camps asturians. Un local ampli i, alhora, acollidor per a poder atraure a gent de totes les edats.

Es tracta d’una proposta atractiva per a la ciutat que arriba amb un concepte totalment nou que proposa enganxar al client des del primer moment i que persegueix convertir-la en un punt de trobada. A més, cal destacar que obri les seues portes amb una contractació de personal local i jove, apostant per les noves generacions.