La Fira tornarà a tindre un espai amb gastronomia i música en directe

La Fira d’Ontinyent recuperarà aquest any l’espai musical i gastronòmic, amb una programació protagonitzada per la música interpretada per dones. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, i la d’Igualtat, Natàlia Enguix, presentaven aquest dijous la iniciativa per la qual 7 vocalistes actuaran junt amb la zona dedicada a la gastronomia, per tal de dinamitzar la fira i valorar el treball de les dones al món de la música.

Jorge Rodríguez explicava que la iniciativa “continua en la línia encetada pel govern d’Ontinyent de visibilitzar la presència de les dones en àmbits on han estat oblidades, dins de l’aposta transversal per la igualtat que anem fent”.

Així, Àngels Muñoz explicava que amb aquest cicle “la gent podrà gaudir de la música al mateix temps que de l’oferta d’establiments hostalers que estaran els quatre dies de fira oferint tapes, pinxos o les tradicionals coques de fira. Una zona gastronòmica que va tenir molt bona acceptació quan es va posar en marxa en 2019 i que ara reprenem, enguany amb una ambientació musical on les dones seran protagonistes”.

Les actuacions seran a partir de les 12:30 al matí i de les 18:30 a la vesprada. Divendres 19 al matí actuarà Marina Damer; i de vesprada el grup local ‘Mimí y los trileros’ . Dissabte 20 al matí actuarà la cantant de flamenc Isabel Julbe; mentre que de vesprada serà torn per a la cantant local Mireia Tortosa.

Diumenge dia 21 al matí es comptarà amb ‘Lulú y los Tigretones’ que lidera Carol García; actuant de vesprada l’alcoiana Neus Ferri. Finalment, dilluns dia 22 al matí actuarà Paloma Grueso.