La Generalitat aposta pels 100.000 m² de sòl industrial de Colortex


Quan es parla de sòl industrial a Ontinyent, un actiu destacat és el que correspon als 100.000 m² dels quals disposa el complex industrial de l’antiga empresa Colortex. Ho era per a l’anterior govern de la Generalitat Valenciana i ho ratifica l’actual.
El secretari autonòmic d’Indústria, Comerç i Consum, l’ontinyentí Felipe Carrasco, coneixedor d’aquesta realitat, afirmava recentment que “estem oberts a qualsevol classe de col·laboració o comunicació per a explorar iniciatives en aquest sòl industrial. Per a la comarca de la Vall d’Albaida i per a Ontinyent 100.000 m² industrials ja construïts són un valor i a nosaltres ens agradaria que es posaren en funcionament”.
En qualsevol cas el representant del govern autonòmic puntualitzava en tot moment que “Colortex és una inversió privada i consegüentment està en l’àmbit de les decisions privades. Ara bé, desconeixem els plans de la propietat privada per a desenvolupar una activitat de qualsevol classe. No tenim cap mena de contacte amb la propietat actual”. Malgrat això, afegia: “Com a administració pública estem oberts a qualsevol interlocució”.
Cal recordar que l’any passat la propietat va ser adquirida per Doble J d’Inversions S.L. mitjançant subhasta. Es tracta d’una societat de Montilla (Còrdova), que forma part de la matriu Rioma, i té per objecte la promoció, construcció, compra, venda i arrendament.