La Guàrdia Civil esclareix 22 robatoris amb força a la Vall d’Albaida

La Guàrdia Civil de Xàtiva ha esclarit la comissió de 22 robatoris amb força en segones residència i 2 furts en interior de vehicle en les localitats de Quatretonda, Olleria, Benicolet, Pobla del Duc, Albaida i Pinet. Agents de la Guàrdia Civil van iniciar una investigació per a esclarir robatoris ocorreguts en els mesos de gener i febrer en domicilis d’aquestes localitats.


En el marc de l’operació “BARAKA 2” els guàrdies civils van aconseguir detenir a dos homes de 23 i 27 anys per delictes de robatori amb força i furt en interior de vehicles. Els detinguts accedien als domicilis, normalment segones residències, a plena llum del dia i proveïts amb caputxes per a evitar ser reconeguts. I després de forçar les finestres del domicili sostreien qualsevol material de valor.
Aquestes persones es desfeien de la mercaderia sostreta en empreses de reciclatge de la comarca de La Safor així com en la venda a particulars referent a les eines.

En aquesta operació s’ha comptat amb la col·laboració de la Policia Nacional de Gandia i la Policia Local de Llutxent. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Ontinyent.