La Guardia Civil rescata un senderista en la zona de Santa Ana

Dilluns passat, al voltant de les 18.00 hores la Central Operativa de Serveis de la Guàrdia Civil de València, va rebre un avís en el qual s’informava que hi havia un home accidentat en el barranc de Portitxol en el terme municipal d’Ontinyent.

Una vegada coneguts els fets, els efectius del Grup de Rescat Especial d’Intervenció en Muntanya (GREIM) es van desplaçar fins al barranc de Portitxol on es trobava la víctima, arribant amb el vehicle oficial fins al punt més accessible. A causa de l’orografia del terreny, els agents es van veure obligats a realitzar la resta del camí a peu, fins a localitzar a l’accidentat.

L’auxiliat es trobava per la zona de l’ermita de Santa Ana, on se li va dur a terme una primera assistència per una possible luxació en una cama, i es va portar en llitera fins al punt on estava a l’espera una ambulància per a ser traslladat a l’Hospital d’Ontinyent.

També han intervingut en el rescat, efectius del Parc de Bombers d’Ontinyent i bombers del Grup Especial de Rescat a Altura (GERA) de Xàtiva. Gràcies a la professionalitat i determinació que van demostrar els participants en aquesta actuació, van aconseguir auxiliar a la víctima, evitant així un mal major.