La IV Cursa de la Dona arribarà el pròxim 13 de març a Ontinyent

La IV Cursa de la Dona d’Ontinyent arribarà el pròxim 13 de març amb el recorregut habitual. Aquesta partirà a les 10:00 hores de des del pàrquing de l’avinguda de Sant Francesc, i culminarà al mateix lloc després de completar un recorregut d’aproximadament 5,5 kilòmetres. Des de l’organització expliquen que es podrà fer tan corrent com caminant. La directora de la prova, Pilar Coll, ha explicat que podran participar “les dones majors de 16 anys (les menors d’edat amb autorització emplenada) i en la caminada totes les dones i xiquetes a partir de quatre anys sempre que estiguen inscrites i amb autorització signada”.

La prova tindrà caràcter solidari i recaptarà fons a benefici de l’associació AFAO de familiars de persones malaltes d’Alzheimer i altres demències. A més es repartiran 10.000 cromos de l’àlbum de dones esportistes locals. Aquests es donaran junt amb el dorsal i la borsa del corredor, arribant-se així als 300.000 cromos repartits dins d’aquesta iniciativa, pionera a Espanya en l’àmbit municipal. Pel que fa a les inscripcions per a participar-hi ja estan obertes a través de la plataforma web “mychip” i físicament als establiments Alimenta i Rull Intersport.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava el fet que “després de la pausa forçada per la pandèmia pugam a tornar a dur a terme una prova tan emblemàtica com aquesta, una autèntica festa de l’esport femení i solidària”.